ביסטרו-בר

ביסטרו בר במטבח המוסדי

תפריט עשיר ומגוון, שפים מקצוענים ויצירתייים וכלי הגשה מעוצבים המותאמים לסגנון המנות המוגשות, הם המפתח להצלחתנו לספק חוויה קולינרית באווירה אחרת. הכפר הגלובלי, תוכניות הבישול הרבות ושפע מסעדות הגורמה שנפתחו בשנים האחרונות, הפכו את הסועד הישראלי לאנין טעם שמתייחס לארוחותיו ברצינות רבה. על מנת לרגש את לקוחותינו ולייצר עבורם חוויה קולינרית עשירה בטעמים, ריחות וצבעים, אנו מקפידים להשקיע תשומת לב מירבית גם בפרטים הקטנים ביותר. החל מאיכות המזון המוגש וכלה בצבעים ובכלי ההגשה.
שירותי הקיטרינג והמטבחים המוסדיים שבניהול חברת אדון שוקו ביסטרו בר, מגישים מידי יום אלפי מנות בטעמים ובסגנונות שונים מתוך חדוות יצירה ואהבה למקצוע ובהתאם לתקציב ורצון הלקוח.
רוצים להתרגש בכל יום מחדש? פנו אלינו ויחד נרכיב את המתכון המנצח.